Vad söta ni är

Tack för alla fina kommentarer jag fick angående mitt förra inlägg. Det var riktigt härligt att läsa dom alla.  :rose: .

Jag kommer inte att ta bort min blogg och ej heller ta bort min nuvarande header eller nån bild på mig själv. Jag tog väldigt illa vid mig av kommentaren men jag vet att jag inte ska låta dom elaka vinna.

Jag har ändå haft turen att inte få en massa skit skrivet till mig på flera år. Under tiden lunarstorm var den sida jag var väldigt aktiv på så fick jag varje dag läsa en massa elakheter. Det stärkte mig ju lite kan jag erkänna för jag tog inte åt mig av det som stod i kommentaren lika starkt som jag kanske skulle gjort för några år sen.

Jag kan lugna er med att inget gick sönder och jag gjorde inte mig själv illa på nåt sätt alls. Glad för det!

Jag har nu sett och även fått berättat för mig att den elaka kommentaren är borta. Bra! Men jag hann med att ta ett screenshot innan så om nån vill se att det verkligen är sant att den funnits så är det bara att klicka på bilden nedan. Undrar hur det kommer sig att den kommentaren är borttagen nu. Bra ändå att den är borta!

Jag funderar på att ta bort mig på topplistor där man även kan kommentera andras bloggar. Det skulle ju minimera risken att jag får liknande kommentarer i framtiden. Bra nog så är det inte många topplistor jag är med på som man även kan kommentera på.

Klicka på bilden så ser ni vad det står.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *