Vad var det för?

Mötet avklarat, för ett tag sen. Men jag fatta inte riktigt mycket utav det. Vad var meningen med att dom kom hit? Var bara ett kort möte stående ute i hallen haha. Aja, det skulle iaf förmedlas en del grejer från mig via dom till soc och min läkare. Städning då det kommer till soc. Behöver hjälp med det nu då jag inte är på riktigt top. Ett tag iallafall hade det varit bra med hjälpen.Om ingen av er vill komma hit till mig och hjälpa till med städandet en gång i veckan vill säga ;).

Men jag är iaf glad över att detta nu är gjort. Så skönt. Nu ska jag försöka få lite sömn då jag inte sovit en blund inatt. Nej, det har inte med nervositet inför mötet att göra utan det är nåt annat. Har haft mycket svårt att somna i någon vecka nu. Kanske beror på att jag så gärna vill sova som gör att jag inte somnar. Jag vill för mycket.

Jag skickade ut Micke ett tag innan mötet, åkte till stan och hämtar ut medicin till mig.  Får väl se när han dyker upp hos mig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *