Vänskap uppsagd!!

Jag sade nyss upp vänskapen med en jag har känt 12 år. Vi var väldigt bra vänner men det senaste året verkar det som att hon inte vill veta av mig. Hon säger inget dock men jag (nej det är inte hela världen, men det säger ju nåt)har sett flera gånger att hon tagit bort mig som vän på Facebook. Jag har sökt som vän flera gånger.. Sen tar hon bort mig igen. Jag är hyfsat less på detta nu.

Jag har inte många vänner alls och nu blev det ännu en mindre. Fast, jag har hellre en enda vän som vet hur jag har det, som förstår mig och som faktiskt bryr sig i en. Vänner ska ju finnas där för en tycker jag.

Denna tjej jag nyss sade upp vänskapen med , har jag flera gånger försökt tala om för hur det ligger till för mig. Hon säger att hon också har socialfobi.. Tillåt mig att starkt tvivla på det. Har man socialfobi så festar man ju inte precis med en massa folk, man åker helst inte buss. Jag är bara inomhus för att undvika folk.

Jag skriver ju inte nu vem personen i fråga är. Men hon läser väl detta inlägg. Jag kan inte bry mig mindre faktiskt. Det känns oerhört skönt att inte vara vän med henne längre. Hon är inget för mig känner jag. Det kan nog vara bra för mig att inte fortsätta vara vän med henne.

Man måste sålla bland sina vänner ibland. Även om man som jag, inte har många vänner alls ( 3 stycken irl ), så kan det vara bra att ta sig en funderare på om ens vänner är bra för en eller inte. Jag har ofta dragits till personer som varit riktigt snälla och gulliga men som sen svikit mig rejält genom att stjäla från mig eller prata massa skit bakom ryggen på mig eller som helt enkelt är rejält själviska. Jag är väldigt avvaktande då jag möter nya människor på grund av det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen