Väntar och väntar

Jag har ju sökt om att få börja på daglig verksamhet, men eftersom det är en pandemi nu tar det längre tid innan jag får börja. Jag förstår det så väl, de kan ju inte ha öppet och låta de som ska vara på sin daglig verksamhet vara där på grund av att många ju är i riskgrupp. Den 15e denna månad skulle nytt beslut tas om när de ska öppna upp igen så nu väntar jag på att få ett sms av hon jag har kontakt med. Jag vet ju inte ens vad jag kan få komma att göra på dagarna eller ja en eller två dagar i veckan, så det återstår att se. Tvivlar dock att det kommer bli något alls förrän nästa år någon gång just på grund av pandemin.

Jag ska ju inte ge upp med en gång när jag väl fått en plats. Kommer jag känna att jag inte vill vara på just den arbetsplatsen så måste jag ju säga till så de kan kolla efter nån annanstans för mig att vara. Jag vill ju detta mycket mer nu och känner mig mer mogen än för en del år sedan. Jag vill ju helst vara på ett ställde där det är mycket att göra mest hela dagarna, men det verkar vara svårt med sådana ställen inom DV. Jag måste ju börja nånstans också och sen är det ju bra att DV finns för ett vanligt jobb hade jag inte klarat av alls och speciellt inte eftersom jag ju inte haft en sysselsättning sen runt 2004.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *