Väntar och väntar

Min nya telefon skulle komma den här veckan, så det är bara idag och imorgon nu. Är lite rädd att den inte ska komma innan jag åker på söndag för jag kommer ju vara borta över 2 veckor och jag kommer ju inte hinna med att hämta ut paketet innan det skickas tillbaka. Det skulle skickas från elgiganten tydligen. Först var det bestämt att paketet skulle skickas till min mor i Göteborg men eftersom telefonen skickas direkt från Elgiganten så kunde dom jag vann telefonen via inte göra nåt åt saken utan jag fick veta att den skulle levereras denna vecka.  Jag oroar mig säkert i onödan, som vanligt då det gäller mig.

Ja, telefonen är alltså den iPhone som jag vann av via Shai..

2 reaktioner till “Väntar och väntar”

  1. Grattis till vinsten! 🙂

    Kan du inte meddela utlämningsstället hur det ligger till så kan de kanske hålla det lite längre om det inte har hunnit komma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *