Varför?

Varför har så många så svårt för att en det vill eller har gjort en könskorrigering? Jo det heter så, könskorrigering.
 
Personen har bytt namn, men ändå envisas idioter med att använda det namn deras föräldrar gav dom och inte säga deras nya namn.
 
Ta Tone Sekelius till exempel, är en hon och inte en han. Hon föddes som en han men nu är han en hon. Hon heter Tone och inte Tomas.
 
En bekant gick från man till kvinna för en del år sedan och jag är så glad och stolt över henne som faktiskt till slut efter lite om och men äntligen fick det hon ville. Hon mådde inte alls bra innan hon fick beviljat och jag hoppas att hon mår bättre nu. Tyvärr har typ ingen kontakt med henne längre men det är inte vi andras fel.
 
Jag blir på riktigt arg och ledsen pga idioter som inte kan respektera andra människor. Speciellt när det gäller personer som redan är en utsatt grupp då de riskerar (tyvärr) att bli misshandlade och även dödade just pga vem de vill vara. De får så mycket skit för den de är och vill vara. Helt jävla galet!
 
En könskorrigering görs ju för att personen själv Velat det i många år. Det görs inte bara utan det görs en grundlig utredning innan dessutom.
 
Och många gånger har den som velat detta mått oerhört dåligt psykiskt pga att de ej trivts med det kön som dom föddes med.
 
Det är svårt för oss som inte varit med om detta att själv att faktiskt förstå, men vi kan stötta och inte vara idioter. Man kan läsa på lite innan man kommer med sina fördomar.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *