Varit hos läkaren

I onsdags, 27 september, var jag iväg till läkaren på grund av hur jag har mått psykiskt senaste månaderna. Jag fick nog och kände inte igen mig själv vissa dagar ens. Min läkare såg på mig att jag mådde sämre än en annan gång jag var till henne. Tog ju upp detta med att eventuellt ha någon mer diagnos eller inte ens ha Asperger (jag använder mig inte av det ordet längre egentligen men det finns i min journal). Depression.

Jag fick Fluoxetine utskrivet vilket jag haft förr och det då fungerat bra för mig. Jag har även Atarax vid behov.  Jag började med Fluoxetine redan då jag kom hem från läkaren. Jag skulle ta två tabletter om två veckor om jag inte känner någon skillnad. Sen återbesök hos läkaren.

Tog även en del blodprover. Det gick ovanligt bra  denna gång. Brukar vara svårt att ta blod från mig, men denna gång fungerade det med en gång. Nästan allt var bra, förutom två saker så lär ju få utskrivet för det också. 

Nu på måndag ska jag iväg till psykolog. Skulle egentligen ha en telefontid på måndag men hon ringde mig och frågade om jag kunde komma dit istället.