Varit ut en sväng

Idag har man varit ut i några timmar. Åkte hem till kontaktpersonen som bor en bit utanför stan (landet). Fikade och pratade. Hon är så härlig! Passade på att handla lite då jag skulle hem igen eftersom jag ändå åkte bil. Jag kände mig så duktig som inte köpte godis eller läsk. Jag har ju en tendens att göra det dom få gånger jag handlar själv. Eftersom det är städ imorgon så kom jag på att jag hade slut på diskmedel, skurmedel och lite annat så jag passade på att handla sådant också så nu kan man städa ordentligt  igen.

Hade paket att hämta ut också. Men vad det var i det paketet drar jag ut lite på. Måste få i mig lite sen lunch innan jag fixar med det inlägget. Måste ju fota och hålla på, det är ju brukligt bland oss bloggare ;).

Nästa gång jag träffar min kontaktperson blir det i Göteborg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *