Varit vaken i en timme

Jag har verkligen fått sova nu. Vaknade för en timma sen drygt. Blev riktigt förvånad då jag såg vad klockan var då jag vaknade. Men, jag behövde väl få sova ut ordentligt och jag är ju inte så kry heller för den delen. Känns lite jobbigt att jag måste iväg imorgon till farmor om jag ska må dåligt och samtidigt också ha dygnet fel men jag  hoppas att jag mår bra imorgon.  Ska försöka försöka se ag kan somna igen ikväll/inatt nåt så jag får lite sömn innan jag ska iväg, ska ju vara hos farmor vid 16 tiden så nog kommer jag nog kunna sova lite ändå innan.

Känns lite jobbigt att jag måste ta bussen också, får se om man kanske tar taxi till henne. Det är ju inte så långt ändå och allt för att göra det lättare för mig. .

Nu vet jag inte vad det blir. Ikväll  blir det iallafall Big Brother :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *