Vårmaknad på Jamtli

Denna helg är det vårmaknad på Jamtli, så jag och bästa vännen och hennes lilla dotter var iväg igår. Vi var där flera timmar. Jag skulle ha åkt hem tidigare dock eftersom jag kände lätt panik mest hela dagen igår och då jag kom hem mådde jag inte alls bra. Men det gick ju över efter lite vila.  Jag valde att lämna Jamtli tidigare så jag tog bussen hem ensam. Jag behövde åka hem tidigare för att jag inte mådde bra. Fick väl lite solsting. Nästa gång jag ska vistas ute i solen mer än en timme ska jag ha med mig något salt samt mer än en flaska med vätska. 

Vi hade en toppendag igår. Mitt hjärta smälte lite när lilla S ville gå och hålla oss i varsin hand. Jag fick även vara ensam en stund med henne då hon gungade och mamman kunde passa på att gå på toaletten. Hon var så duktig igår lilla S. Knappt något gnäll. Ville upp till mig flera gånger. Fick små små presenter i form av bark, grus och ett halmstrå. Det finns anledning till att jag kallar S för mitt antidepp.  

Jag har inte köpt något mer än lite karameller då jag varit till Jamtli senaste tiden, men igår så drogs mina ögon till en väska. Jo, jag ska inte köpa mer väskor men denna behövde jag. Den kommer kanske användas en gång och då på Yran… Väskan är handgjord av en afrikansk kvinna. Hon hade andra väskor också samt en hel del egen gjorda smycken. Ångrar dock lite att jag inte köpte ett smycke från henne. 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *