Vecka tre med strikt LCHF

Nu är jag inne på tredje veckan med strikt LCHF. Går riktigt bra. Bestämde mig för att skippa detta med att räkna allt. Det blir bara jobbigt och jag äter till dess att jag är mätt. Känner jag mig sugen på nåt så gör jag en kopp te med två matskedar kokosolja i. Bankomaten tog ju mitt kort i fredags ( vet inte varför ens… ) men jag ser det ändå positivt eftersom jag var så sugen på allt annat än det som är LCHF. Hade jag haft kortet hade jag förmodligen gått och köpt nåt av det jag var sugen på.

Jag kommer faktiskt äta lite utanför LCHF tänket vid jul, skinkstut och annat klarar jag mig inte utan. Bröd äter jag ca 2-3 gånger om året totalt så tycker inte att det gör nåt att jag äter en eller två skinkstutar. Efter jul och nyår och då jag kommit hem från Västerås tänkte jag äggfasta igen.

Jag började med vikt på 136 kg för ca tre veckor sedan och nu är jag nere på 131,8kg. Det mesta är ju vätska men det är ändå minus på vågen. Jag vet att jag inte ska stirra mig blind på vågen men då jag väger mig och ser att det går neråt för varje dag som går så känner jag att jag vill fortsätta.

Bro jilina.se

Vi får se hur länge det varar denna gång med LCHF. Mår ju bättre och känner mig piggare. Sover så mycket bättre också, vaknar bara en gång/ natt och förut vad det några gånger varje natt. Jag somnar mycket fortare också och jag orkar med att städa och göra annat än att bara sitta i soffan och se på serier hela dagarna.

Promenaderna är det som det är med. Jag tar dom då jag känner för det, känns bara jobbigt att tvinga mig iväg ut ibland. En – tre promenader i veckan är ok tycker jag och det är mycket bättre än inga alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *