Veliga jag

Jag vet inte alls hur jag ska göra. Ska jag åka till Göteborg eller inte? Jag vet ju att jag kommer att ångra mig en hel massa om jag inte åker. Tågbiljett är ju fixad sen flera månader tillbaka och samma gäller biljetten till konserten med Madonna. Sen ska jag ju bli moster för första gången nu när som helst. Min syster tycker att det är viktigt att jag kommer ner och får vara med från början och jag håller ju med henne om det.

Igår var jag mest arg och besviken över att jag inte får stanna hos mamma så länge som jag velat och mina små planer jag gjort föll ju pladask på grund av detta.. Huvudsaken är ju att jag hinner träffa lilla bebisen och att jag får gå på konserten. Hoppas bara att bebisen vill komma ut i tid och inte vill stanna längre i sin mammas mage. Jag får väl åka ner senare i år istället, kanske till jul?

Som det känns nu så är det 90% chans att jag åker ner ändå. Jag har ju sett fram emot den här sommaren länge nu. Skitsamma att det blir bara några dagar jag är hos mamma. Några dagar är ju bättre än ingenting ändå.

Sen har jag fått erbjudande om att få bo över hos en tjejkompis som bor i Göteborg så vill jag stanna ett tag till och inte får vara hos mamma så fixar det ju sig.

 

Igår grät jag rejält. Så mycket har jag inte gråtit på väldigt länge. Det var skönt att få gråta ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *