VIKTIGT FÖR ER SOM HAR MIG PÅ BLOGLOVIN!

Hej på er!

Nu vill jag besvära er kära vänner som följer mig via bloglovin igen. Jag ber er att sluta följa mig via  J I L I N A och istället följa mig via denna länken.

bloglovin


Jag söker fortfarande nya bloggar att följa. Jag har ju, som jag skrev i ett tidigare inlägg, rensat bland dom jag prenumererar på. Dom bloggar jag tog bort var sådana som självdött. Det är ju ingen mening att prenumerera på en blogg som aldrig uppdateras. Jag lägger hemskt gärna till bloggar som uppdateras några gånger om dagen.  Lämna en kommentar då du har lagt till mig så kommer jag att lägga till dig så fort jag ser kommentaren och att jag ser att siffran över prenumeranter ökat.

Det ska bli intressant och se om jag hittat nya bloggar att prenumerera på och samt om jag fått några prenumeranter själv. Just nu är det helt tomt på den fronten dock.

Sorry ni som lagt till mig nyligen, tillex du som lade till mig inatt. Men ni såg nog att det var nåt som inte stämde om ni kollade in informationen om min blogg där man är då man vill följa en blogg. Fel bild till att börja med, samt att senaste inlägget var om Queen. Jag har inte skrivit om dom, än, här.

Puss på er!!

Ps. Detta är ett förinställt inlägg. Jag ligger nog och sover då detta publiceras.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *