Vila i frid min kära tvättmaskin

Nu kom den dagen då min tvättmaskin inte vill vara med längre. Den kanske går att fixa, men jag tror den ändå behöver bytas ut. Den har låtit förjävligt senaste tiden då det varit drygt 12 minuter kvar innan tvätten är klar och idag så gick det knappt att ens snurra trumman för hand.

Jag stoppade in tvätt, satte igång tvättmaskinen. Gick ut från badrummet och hörde ett jäkla pipande. Gick och kollade och på displayen stod det att jag skulle kontakta reparatör. När det hänt förr har jag bara behövt stänga av och börja om igen. Jag gjorde så nu också, men såg då att trumman inte kunde röra sig mer än någon millimeter typ. Så, stänga av tvättmaskinen och ut med tvätten och tvätta i badkaret för hand istället idag. Bara en handduk så det var tur.

Jag har tur, jag har enligt min förvaltare pengar sparat så jag kan köpa mig en ny.

Tvättmaskinen jag har är ändå cirka 11 år gammal.

Det finns tvättstuga, men det tar så emot att ens gå dit och boka tid. Jag har ingen aning varför det tar emot så pass mycket.  Har väl tvättat där högst 5 gånger totalt på dessa 10 år som jag bott här.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *