Vilka tapeter funderar jag på?

Vardagsrum + kök – Mitt vardagsrum och köket är nästan som ett så det kommer bli snyggt att ha samma tapet både i vardagsrum och kök.

Hall – Jag har så svårt att veta vad för färg jag vill ha där, men det måste bli en ljus sådan då min hall är väldigt liten.

Sovrum – En neutral färg. Vill gärna ha en enfärgad. Men funderar skarpt på den prickiga som finns.

Lägger till tapeter lite då och då, så kolla gärna in igen.

Sedan beror det ju såklart på hur stor fonden för lägenheten är och vilka tapeter man kommer att ha råd med. Men jag kommer bli nöjd oavsett vilken tapet jag väljer då dom jag har nu , speciellt i sovrum och kök, är gräsliga.

Självklart så kommer jag ta före och efterbilder sen.

Jag ska köpa en ny säng i januari eller februari för pengar jag önskar mig i 30 årspresent. Sedan ska jag även skaffa mig lite fler snygga tavlor, helst svartvita canvastavlor med motiv på Elvis Presley, James Dean och Marilyn Monroe. Jag tycker det är nåt speciellt med dom personerna och många bilder är såå snygga. Jag ska försöka se om jag kan hitta nån canvas med Michael Jackson motiv också, helt svartvit då med. Några mysiga lampor till samt en mindre soffa i balkongrummet och min lägenhet kommer kännas som ny.

Ska undersöka möjligheten att få skåpluckorna i köket fixade alt utbytta också då dom direkt under diskbänken är lite vattenskadade sen andra bott här.

Längtar tills allt är gjort! Jag vet att jag har skrivit förr flera gånger att jag vill få detta med omtapetsering gjort, men denna gång är det på allvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *