Vill bli frisk

Sedan förra helgen har jag mått dåligt. Jag har hostat, varit så hes så jag knappt kunnat prata, snorig… Det är värst med hostan när jag ansträngt mig och då jag legat ner och sovit eller bara vilat. Idag ringde jag till hälsocentralen och fick rådet att dricka mycket och speciellt nåt varm (hinkar i mig te redan), ta en promenad om jag orkar samt vila. Om jag kunde skulle jag ta ett Covidtest.  Jag skulle höra av mig igen om jag mår sämre eller om hostan är lika som idag. Jag mår bättre som så, men hostan är jobbig till och från. 

Jag är självklart hemma från dagliga verksamheten. Det har jag varit hela förra veckan och lär nog bli hela denna också. Jag gjorde en liten beställning från Apoteket som kommer imorgon kväll så jag får ett C-test då. 

Det var ju inte längesedan som jag var sjuk sist och jag hade ju hosta då också. Jag brukar inte ha hosta och få det två gånger på kort tid, är verkligen onormalt för att vara jag. Men samtidigt så åker jag ju en hel del buss och utsätter mig mer numera än förut och dessutom är det ju influensa och förkylningssäsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *