Vill inte bli sjuk

Känner mig inte alls kry just nu.Jag har haft huvudvärk i två dagar och det är som mest illa då jag har sovit. Nu känns det som att jag har fått feber också. Jag hoppas att detta bara är nåt tillfälligt för jag vill verkligen inte bli sjuk. Har fått besöka toa några gånger för att göra nummer 2 och precis då jag vaknade ikväll vid 20 tiden så höll jag på att spy. Att jag höll på att spy berodde nog på huvudvärken, för den värken var inte att leka med. Migrän kanske? Jag har bara haft migrän några gånger i livet så jag vet inte riktigt hur det är. Men att ha så ont så man spyr av huvudvärken? Kanske var migrän ändå.

Dela detta:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

zzzz yeaaah xx rolleyes pray party hug hahaha grrrr asg angel QQ PHU OO ;) :| :woot: :trött: :thumbsup: :star: :sick: :rose: :nolove: :nerd: :love: :hmm: :eyes: :dreaming: :clap: :bow: :bigblush: :bee: :S :P :DD :) :( 8)