Virkning

Jo men nu är jag inne på virkning. Sen jag var hos mamma i drygt en vecka och hon lärde mig hur man gör en två dagar då jag var där, så har jag fastnat rejält. Jag har köpt mer garn, ett garn som var så mycket lättare att använda än garn jag redan hade, samt fler virknålar. Det blev ett litet felköp dock men det får ju gå. Jag var ute efter virknålar i olika mm men… Jag råkade köpa två tunisiska virknålar så det blev ju både två olika mm och långa som vanliga jumperstickor.  Men det spelar ju egentligen inte någon större roll. 

Har sett videos på just tunisisk virkning och det ser ju inte så svårt ut.. Så jag försökte mig på det lite idag men får testa på det mer sen.  

Köpte även en virknål som är 10mm som jag tyckte om att använda den lilla stund jag använt den. Jag trodde inte att jag skulle gilla att den var i just trä, men det fungerar ju bra.

Jag är ju så ny på detta med virkning så jag har ju inget speciellt just nu som jag vill virka. Jag funderade på en smal duk att ha på vardagsrumbordet. Eller det vanliga; halsduk. 

Sen vill jag lära mig att göra gosedjur, det kan ju inte vara så himla svårt tänker jag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *