Yohio i stan

Idag chockade jag mig själv och åkte in till stan för att gå och se på YOHIO på stortorget. Det var fullt med folk! Han började 14.00 och sjöng bara tre låtar. Sen var det dags för signering av nya albumet och det var inne på Kärnan, det är en bit att gå dit. Fick stå i kö i en timma ca. Kön var väldigt lång, då jag ställde mig i kön var jag vid Telogott eller ja en bit innan det. Ni förstår då, ni som bor här, att det var LÅNG kö! Väl inne på Kärnan så gick det snabbt.

Det var faktiskt skönt att få komma iväg och göra nåt. Jag bestämde mig för att åka in till stan och göra detta redan då jag först såg att han skulle komma hit. Jag hade inte ens enda tanke på att bara strunta i det.

Eftersom jag ändå var inne på Kärnan så passade jag på att gå in på apoteket också. Jag var inte så säker på om jag skulle hinna eftersom jag fortfarande stod i kö UTANFÖR Kärnan då det var drygt 20 minuter kvar tills Apoteket stänger.

Det ska bli intressant att se hur min kropp är i morgon. Träningsvärk i benen? Jag har ju fått stå väldigt länge i en kö som nästan inte ville röra sig mycket alls länge.

Då det gäller det psykiska så har jag inte känt av nåt alls. Ingen panik eller nåt! Att stå i kö sålänge var verkligen ett rejält test för mig. Jag mår bättre än jag tror att jag gör!

Ett svar på ”Yohio i stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *